Skip to content

Hogyan működik a program?

Fontos tudnivalók

1

Válaszd ki, hogy milyen csomagot szeretnél. Ha nem tudsz választani, bizonytalan vagy, vagy kérdéseid vannak, lépj velünk kapcsolatba, és örömmel segítünk kiválasztani az ideális csomagot.

2

Foglald le: ha kiválasztottad a programot, lépj velünk kapcsolatba, foglald le az időpontodat az élő, online felmérésre, majd indulhat is az átalakulás!

3

Első körben az élő, online felmérésen veszel részt, ahol Te és a szakértő lesztek. Ezután megkapod a hozzáférésedet a fiókodhoz.

4

A személyes konzultáció után a fiókodban fogod megtalálni a neked készült étkezési tervet, tréningsorozatot. Itt pontosan látod, hogy melyik napon, milyen edzés vár rád.

5

A fiókodba bármikor beléphetsz, 6 hétig bármennyiszer a rendelkezésedre állnak az anyagok.

6

Ha lejárt a 6 hét és szeretnél tovább fejlődni, egy újabb felmérést követően, új programot készítünk számodra.

Gyakori kérdések

Nincs otthon semmilyen fitnesz eszközöm. Tudom így végezni a gyakorlatokat?

Igen, az edzésekhez nem kell semmiféle eszköz. Ha a későbbiekben szeretnél további nehezítés, néhány egyszerű kiegészítő eszközzel könnyen megoldható.

Mennyi időt vesz igénybe?

Ez is hozzád igazodik. Az előzetes konzultáción te határozod meg, hogy heti hányszor és milyen hosszú edzéseket tudsz vállalni. Ez alapján készül el az saját mozgásprogramod.

Otthon csak nagyon kicsi szabad területem van, elég ez az edzéshez?

Igen, egészen kis helyen is kivitelezhető a program.

Sérülésem van, fájdalmaim vannak. Használhatom a programot?

Igen, mert az előzetes felmérés alapján mindent átbeszélünk, és ennek megfelelően kapod a programod.

Rendszeresen edzek, elég lesz nekem ez az edzés?

Igen. Az edzéseket úgy állítottuk össze, hogy jól edzettek számára is kihívást jelentsen. Az állóképességi fejlesztés mellett pedig nem szabad elhanyagolni a nyújtást sem!

Hogyan férek hozzá a mozgásprogramomhoz és étkezési tervemhez?

Egy fiókot regisztrálsz magadnak, ahol időpontot is tudsz foglalni magadnak az online konzultációhoz. Ebben a fiókban fogod megtalálni a terveidet, illetve valamennyi információt is. Itt lesznek az edzéseid is, amit bármikor elvégezhetsz.

Idősebb korban is elkezdhető?

Teljes mértékben! A program teljesen egyénre szabott, így mindenkinek a fittségi szintjéhez igazodik.

Hogyan történik a fizetés?

A foglalás után elkészítjük a számládat, amelyet átutalással tudsz teljesíteni a konzultációd időpontjáig. Ezek után 6 hétig lesz hozzáférésed a fiókodhoz.

Lépj kapcsolatba velünk!