Skip to content

RÓLUNK

E-négyzet

Egészség és energia

Elvünk, a folyamatos tanulás, állandó fejlesztés: új módszerekkel, elvrendszerekkel bővítjük a mozgásterápiás lehetőségeinket. Mindezek által ügyfeleink számára, komplex megoldásokat tudunk biztosítani.

Cél, hogy pácienseink számára idő-, költséghatékony, vállalható, reális lehetőségeket adjunk. A mozgásfejlesztés, vagy rehabilitáció ÉLMÉNY legyen számukra és NE egy szükséges rossz.

Miasnikov Tímea

Mozgásterapeuta

A Semmelweis Egyetemen szerzett diplomám után, számos amerikai képzést végeztem el annak érdekében, hogy pácienseimet teljeskörűen tudjam felmérni, célzott egyénre szabott terápiát tudjak számukra kidolgozni, személyi foglalkozások keretében végezve. Az innovatív eljárások megiserése után dolgoztam ki speciális  otthoni mozgásprogramjainkat. Post graduális képzéseim:  Balance Body University, Harward Medicine University, Worksite International Ergonomics. Diagnosztikai eljárások: SFMA, FMS, Y- Balance, Anatomy Trains.

Miasnikov Mónika

health coach

Okleveles health coachként és egészségszervezőként a fő célom, hogy segítsem az embereket az egészséges és élhető életmód kialakításában. Ebben nyújtok támogatást 15 éves tapasztalattal és a health coaching segítségével, amely során edukációs jelleggel, tudományos tényekre alapozva tanuljuk meg, hogyan veheti mindenki a saját kezébe az élete irányítását, hogyan előzheti meg a betegségeket és maradhat fit, fiatalos és lendületes egészen idős koráig.

Lépj kapcsolatba velünk!